Huisketta, kiirettä ja paljon hoidettavia asioita! Tuollaista elämä on muutenkin päivästä toiseen, mutta nyt vielä tulevan eron myötä  - ja lähestyvän muuton myötä asioita on vieläkin enemmän. Olen kyllä jo malttamaton tulevan suhteen. Haluan aloittaa uuden vaiheen elämässäni eikä siihen kauaa menekään. Tämän viikon perjantaina saan uuden kotimme avaimet ja pääsemme aloittamaan muuton. Rauhassa olisi tarkoitus, mutta itseni tuntien saattaa tulla kohtuullisen nopea rykäys. Toisaalta nyt olen yksin ainoana aikuisena laittamassa uutta kotia kuntoon, joten kaikki tapahtuu hitaammin. Tuleva ex-mieheni on kyllä luvannut auttaa, mikä on hieno ele häneltä. Erilaisia eleitä on alkanut tässä viimeisten viikkojen aikana kyllä tulla esiin, eivätkä ne ole mitään kovin rakentavia kaikki ollenkaan. Olen kuitenkin aina vaan vakuuttuneempi tekemästämme päätöksestä.

Meillä oli tänään talossa kuntotarkastus. Kaikki oli hyvin, niin kyllä oletimmekin. Omakotitalojen myyntiajoista on ollut paljon puhetta, että myyjän on hyvä varautua pitkään myyntiaikaan. Puhutaan jopa vuodesta, jopa pidemmästä ajasta. Meillä kaikki meni kuitenkin nopeasti ja kivuttomasti. Laitoimme meidän talon juuri joulun alla myyntiin ja tammikuun puolivälissä talomme löysi jo ostajan. Odottelimme hiukan ostajien omien myyntikohteiden kaupaksi menoa ja vedimme jopa meidän talon myynnistäkin ostajien toiveesta. Kaikki meni kummallakin osapuolella hienosti ja nyt sitten tänään talomme on kuntotarkastettu ja jatkamme tällä viikolla kauppojen tekeiseen. Olo on tämän vuoksi aika helpottunut!

Edessä olisi muutama "pikkuhankinta". Tänään ostin jo television ja äänibaarin...vai miksikä sitä nyt sanotaan. En tiedä tästä aiheesta yhtään mitään, mutta kohdalleni osui kuitenkin erittäin mukava ja palvelualtis myyjä, joten telkkari löytyi. Pian täytyykin ostaa sitten myös auto. Voi jestas, mitähän siitäkin tulee. Nämä ovat niitä asioita, mitä tuleva ex-mieheni on hoitanut perheessämme joten minä olen aikas pihalla kaikista teknisistä vempaimista kuten autosta ;) Tässä pikku hiljaa olen alkanut kuitenkin huomaamaan, että taidanpa selvitä näistä uusista eteen tulevista asioita loppujen lopuksi ihan hyvin, asia kerrallaan!