Heippa!

Kiirettä on piisannut. Normielämä lasten kanssa pyörii jo täyttä häkää uudesta kodista käsin ja päälle vielä kaikki muuttoon ja eroon liittyvä ylimääräinen. Päivät, viikot vierähtävät sellaista vauhtia, huh! Ostin tänään auton, tai ostin sen jo toissa päivänä, mutta tänään sain sen itselleni. 40+ nainen autokaupalla sellaisen historian kera, että ex-mieheni hoiti kaikki autoihin liittyvän 12 vuoden ajan, ja sitä ennen ajoinkin isäni minulle aikoinani ostamalla autolla ja hänhän sen sitten huollattikin. Olin siis täysin ummikkona liikenteessä, mutta luulen, että minulla on nyt oikein hyvä auto :) Aikamoisen (hauskan) polemiikin auton merkki voikin auheuttaa! Mikä on se oikea merkki, mikä ei ole hyvä merkki, millainen on ainoa oikea saksalainen merkki jne. jne. Koomista! Itse olen elämäni aikana ajanut japanilaisella, ranskalaisella, saksalaisella, ja ruotsalaisella autolla. Kai minunkin pitää kertoa oma mielipiteeni automerkeistä eli saksalainen se olla pitää...ja oikean värinen :D

Tänään tytöt menivät isälleen viikonlopuksi. Siellä on nuorimmaisen kanssa tiedossa ihanaa virpomisvitsojen tekemistä ja sunnuntaina sitten virpomista. Tai kaverinsa kanssa hän virpoo, mutta isä huolehtii kaikki vaatteet ja sen sellaiset. Isompi tyttö onkin kuumeessa, joten aika rauhallinen viikonloppu varmasti heillä tiedossa. Poikien kanssa meillä onkin jälleen kerran säbäviikonloppu edessä. Huomenna lauantaiaamuna lähdemme toisen pojan sarjapeleihin Hämeenlinnan suuntaan ja samalla viemme toisen pojan talenttileirille päiväksi. Sunnuntaina tehdään sitten vaihto ja toisen pojan pelireissu suuntautuu Turkuun ja toisella onkin treenit täällä kotimaisemissa sillä aikaa. Pojat ovat löytäneet tärkeät harrastukset itselleen ja on todella hienoa seurata heidän kehitystään. Tämä taitaa olla viides vuosi kun salibandyä pelaavat. Niin, tytöt ovat nyt siis kaksi yötä isällään. Nyt jo ikävä heitä, heidän ääntänsä ja touhujaan. Mutta huomasin viime viikonloppuna kun pojat olivat isällään kaksi yötä, että kyllä sitä isää kaivataan ja nyt on sitten heidän vuoronsa saada isän jakamaton huomio. Tai no, ei täysin jakamaton, mutta pojat ovat kuitenkin poissa.

Nyt täytyy mennä, pojat olivat muutaman tunnin isänsä luona ajamassa uusilla tasapainoskoottereillaan. Siellä on nyt talo jo aika tyhjä kun exänkin muutto lähenee niin talossa on hyvin tilaa ajella. Poikia siis hakemaan, heippa!